cinta atie ku

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 28 Januari 2014

GIVEAWAY BIRTHDAY AZHAFIZAH

Assalammualaikum..

Hai..Hai..Hai...

Ari nie ebu mencuba nasib pulak utk GA yg kedua kalu ade rezeki ader la kan..insyallah.


Giveaway Birthday Azhafizah

*sticky post sehingga 7 February 2014. Untuk entry yang terbaru please scroll down.
Sempena birthday Fiza bulan depan Fiza nak buat satu giveaway untuk menghargai pembaca blog ni.Agak lama tak buat giveaway kan.So sempena tahun baru ni Fiza nak buat giveaway yang simple je ni.Yang pastinya setiap yang join akan dapat.So takdelah rugi join pun still dapat sesuatu dari Fiza kan.
Memandangkan Blog Fiza ni di kenali dengan hasil kerja Fiza so hadiahnya berkaitan dengan hasil seni lah.Memudahkan kerja Fiza tanpa pengeposan dan tiada masalah akan timbul sebab hanya berurusan online sahaja.Salah satu cara untuk menghargai semua yang sudi singgah dan memberi support selama ni.Terima kasih dan hopefully sudi memeriahkan giveaway kali ini.
 
 
Syarat²
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini
4. Like fanpange
5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut di ruangan kotak komen entry ini

Nama : untuk di tulis di calendar
URL Blog : untuk di tulis di calendar
URL entry giveaway :
email :
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.


Untuk giveaway kali ni Fiza buat simple dan santai je.Terima kasih untuk yang join ^__^.Sementara tunggu giveaway tamat apakata berblogwalking dulu ke blog semua perserta.

Pada yang nak FREE design full blog/header/watermark dan vector potrait boleh join "Giveaway Birthday Azhafizah"
Nak tempah custom made sticker car murah "Click sini"

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum..Terima kasih join.All the best :).Wallpaper dah send via email.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum..maaf,tak dapat send wallpaper awak sebab dapat notification sending failed..boleh bg email yang valid x?please comment di entry giveaway tu ye..atau email ni ade silap?iedcute2000@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke maaf saya x perasan email saya salah taip yg sebenarnya
      iedacute2000@yahoo.com

      Padam
  3. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum (^~^) Cik Ulat singgah tinggalkan jejak.Follow Azhafizah sampai kemari =p hehe Mai Singgah Blog Cik Ulat pula. http://siulatpinknikki-siulatputput.blogspot.com/2014/02/giveaway-birthday-azhafizah.html

    BalasPadam