cinta atie ku

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 28 Mac 2014

LAMA TAK UPDATE

Assalammualaikum..

Hai..Hai..Hai..

salam jumaat , sory baru ari nie ebu berkesempatan nak update blog ebu nie dh naik sawang2 dh ..
maklumlaahh ebu skrg nie tgh bz dgn majlis kawin adik ebu nanti kalu ebu sempat ebu akan update gmb2 sekitar majlis kawin tu ekk 


kla kita sembang di blog seterusnyer...boboiiiiii...

Jumaat, 14 Mac 2014

BERITA YG TENGAH HOT SKRG..

Assalammualaikum...

Hai...Hai...Hai...

Dah lama ebu x updated blog kan bukan pe skrg nie byk sgt keje2 yg ebu buat maklumla nie dh nak masuk tgh tahun 2014 kan sooo keje pon dh jadi byk la..

Kla ari nie ebu nak updated pasal citer yg tegh panas skrg nie ..pe lagi pasal kapal terbang yg hilang tu la ..

Ari nie dh genap 7 ari ( seminggu ) kapal terbang tu hilang pe la nasib2 mereka dlm pesawat tu kan hanya Allah SWT je yg tau..


semoga pesawat yg hilang nie dpt dijumpai ...


kla kita sembang di blog seterusnye..boboiiiii.
 xoxo

Khamis, 27 Februari 2014

OPERATE..

Assalammualaikum...

Hai..Hai..Hai..

Rasanyer dh lama ebu x update blog kan, bukan pe skrg nie ebu cbuk skit, byk lak keje2 yg ebu kena siapkan .. mlm pulak cbuk ngan anak2 maklumla skrg nie kan dh nak masuk bln 3 bdk2 skolah pon dh byk homework kan.. so ebu pon dh xde masa terluang dh la nak update. Nie pon ebu curi2 masa sementara tggu paper sampai..

Kla ari nie ebu nak update pasal kembar ebu ingat lagi x ebu penah post pasal kembar ebu nie...hari nie merupakan ari yg paling sukar dlm hidup dia (kembar) dan juga ebu sbb dia akan menjalani operation  jantung ari nie ... insyallah 10 .00 nti dia masuk OT. 

Ebu blm berkesempatan utk melawat dia..insyallah ari esok (jumaat) kalu xde aral ebu pegi ngan mak ebu...

Ebu mohon pd semua yg mengingkuti blog ebu nie @ terbaca blog nie ebu agar dapat mendoakan kembar ebu agar dia selamat dlm menjalani pembedahan nti ...insyallah 

Doa kalian amat2 ebu harapkan terima kasih...



BISMILLAHIRAHMANIROHIM..

YA ALLAH AKU BERMOHON KEPADAMU 
KAU PERMUDAHKANLAH SEGALA URUSAN KEMBARKU PADA HARI INI, 
KAU SEMBUHKANLAH DIA 
YA ALLAH., 
KAU BERIKANLA DIA TENANGAN DAN KEKUATAN DALAM MENGHADAPI DUGAAN MU NIE..

AMIN



klah kita sembang diblog yg seterusnyer..boboiiii.

Jumaat, 21 Februari 2014

PAGI JUMAAT YG SUNYI..

Assalammualaikum..

Hai..Hai..Hai...

setiap ari jumaat cam nie la keadaan library ebu sunyi dan sepi org pon xde kalu ader setakat baca paper je pastu kuar ..x macam ari2 yg lain penuh sesak tapi ebu suka ari jumaat sbb x penat keje melayan kerenah student medical  nie..


nyaman


kla kita sembang diblog seterusnyer.. boboiiii....

Khamis, 20 Februari 2014

SURPRISE..

Assalammualaikum..

Hai..Hai..Hai..

Ahamdullilahhh semalam umur ebu dh 35 tahun dh , syukur Ya Allah kerana diberi nafas utk terus hidup dimuka bumi nie..

Semoga dengan naiknyer umur ebu nie insyallah ebu cuba utk menjadi seorang anak, isteri dan ebu yg terbaik buat semua.. doakan ebu nyer..

Untuk entri kali nie ebu nak kongsi saat manis ebu smlm ngan korang semua. mmg x sangka kejutan yg ebu terima balik dari keje smlm..rasanya nie la pertama kali dlm idup ebu selama 35 tahun nie sambut bday cam tu 

sooooo cuweeettttt sgggtttt tima kasih buat suami ebu dan anak2 ebu yg sgt2 ebu syg..tima kasih syg2 ebu..muahhhhhh.

kla let's the picture talk..layannn

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
my bday kek

nie jela juadah nyer (abaikan penutup kek tue yekk ..)
siap ngan lilin ..
ebu and adik
tiupp lillin
adik je yg dpt tiup..
dapat hadiah
yeaaaaaaaaa...tima kasihh
dapat adiah dr yg tersayang...sayanggggg abanggg




kla kita sembang di blog seterusnyer boboiiii ......

Isnin, 17 Februari 2014

2 IN 1

Assalammualaikum..

Hai...Hai...Hai...

sakit adalah dugaan dr maha esa utk kita sbagai hambanyer.. kita kena redha dan terima dgn ati yg tulus.

nie ebu nak citer pasal pk sdare ebu yg sakit tetiba je nasib baik la x jadi pe2, tapi sakit nie bukan boleh cakapkan skali kena terus teruk tu yg nak kena jaga btul2 .

Ari Ahad ari tu ebu sekeluarga, mak abah, adik2 skali ngan anak2 sdare ebu turun kuantan utk melawat pk sdare ebu (sepupu mak) di HTAA katanyer kena serangan jantung tapi sempat ke spital dulu alhamdullilah masih sempat di selamatkan.

kita org bertolak dr kg lebih kurang pukul 11.30 pg sampai kat sana pukul 2.30 ptg perjalanan jadi lmbt sbb al maklumla bawak bdk2 nie kan nak kencing la nak air la tu yg jadi lmbt sampai. ( ikutkan masa pejlnan tu lebih kurang 3 jam je ).

waktu kita org sampai tu waktu melawat pon dh abis nak x nak kena gak tggu tapi x lama la sbb pk sdare tu kuar dr wad jumpa kita org skejap kita org pon x la masuk wad ..kiranyer jumpa kat luar wad jela alhamdullilah dia pon xde pe2 dh ok , g pon ari yg sama dia dh boleh discaj dh ptg tu kiranyer ader la rezeki kita org nak melawat dia.

blik dr melawat pk sdare tu kita org pon g la taman gelora utk mkn tghari merangkap ptg skali.. sambil bawak bdk2 nie tgk pantai.. 

kla layan je la gmbr2 yg ebu sempat snap ari tu..

-

-

-

-

-

-

-

-

HTAA

wad utk org sakit jantung
my huby ngan abah ebu duk dgr pk sdare citer

adik ngan sepupunyer
jantung ati ebu
adik ipar ngan anak2 sdare
bdk yg pling kecik - adik lisa

 taman gelora berhenti makan


makan time - bdk2 je 1 meja
mak dan abah ...love u all

main tisu ..

bergmbr dlm panas nak sgt g pantai ambikk

me and my hubby (abaikan selipar tu ekk )

abg dan adik - my love

my family - my heart, my soul, my love

bgmbr tempat teduh pulak


seronok sgt bila kumpul ramai2 cam nie nie blm abis g sebenarnyer ader g yg tertinggal kalu semua adik beradik ebu berkumpul lagi seronok bla la agaknyer dpt berkumpul ramai2 lagi..

kla kita sembang diblog seterusnya boboiiii...


HUJUNG MINGGU YG PENAT...

Assalammualaikum..

Hai...Hai..Hai...

Alhamdullilah ader masa utk ebu update blog ari nie..ok la ari nie ebu nak citer xtvt ebu sekeluarga hujung mggu lepas.

Ari sabtu ari tu ebu sekeluarga pegi kenduri kawin sdare belah mak ebu x tau la pangkat dia pe ngan ebu tapi sdare kan pegi jela meraikan..

tahniah la pd pasangan pengantin tu ekk sory ebu x tau nama dia pe nama kg pon ebu x ingat sory byk2...

utk pengetahuan semua ebu g kenduri tu pon ngan mak dan abah ebu gak sbb dia org tu yg tau ( sebenarnya x tau gak tapi buat2 tau huhu )
tapi nasib baikla x sesat sepupu ebu ader tunjukkan jln. 

sampai2 je ebu sekeluarga kat umah pengantin tu bru je nak mkn ader lak org kecoh2 kete dia kena pecah ..tula skrg nie dh byk kes2 pecah kete kat majlis org kawin sian kat org tu kan..tapi dlm srt kabar ari nie polis dh dpt tangkap penjenayah tu arap2 lepas nie xde la kes2 cam tu g kan ..insyallahh

lepas blik dr kenduri si adik la cbuk nak ikut nenek dia blik kg ebu pon ckp xpe la adik balik dulu nti ptg skit ebu ngan abah blik sbb ebu dh ader rancangan sebenarnya ari tu nak g tukar lampu tapi sbb adik dh x sabor sgt nak blik ebu dgn berat ati lepaskan la dia blik ikut nenek dia skali ngan si abg.

kek pengantin yg cute
 nie jela gmbr yg sempat ebu snap kat tempat kenduri ari tu nak snap gmbr pengantin x boleh nak ambik sbb ramai sgt juru kamera nyer..

okla kita sembang diblog seterusnyer ..boboiii.. 


 


Khamis, 13 Februari 2014

MY NEW GAJET

Assalammualaikum..

Hai..Hai..Hai...

Pe kabor uallosss ari nie ebu nak tayang la new gajet ebu huhuhu bru nak merasa la uallooosss walaupon org lain dh lama merasakan, maklumla ebu kena kumpul duit dulu bru boleh dpt beli.. beli pon yg second hand je xpe la janji benda tu masih lagi bru...

nak tengok x ... nie a dia gajet bru ebu ...

tadaaaaa...
-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-
 

ipad 4 (sila abaikan kaki ituu..)

my ipad cover cute x ( sila abaikan pen2 itu )


kla kita sembang diblog seterusnyer...boboiiiii.




Rabu, 12 Februari 2014

DAH LAMA X POST

Assalammualaikum.

Hai..Hai..Hai...

Ape kabor U alooss..huhu dh lama ebu x post utk blog nie kan sejak blik bercuti ari tu terus mood hilang bukan xde citer yg ebu nak post banyyaaakkkk sgt tapi yela dh mood nak menaip tu xde nak buat cam ner kan...

Tapi xpe la sbb dh lama x update blog nie ebu nak citer la pasal percutian
 ebu sekeluarga ke kuantan hujung mggu ari tu..

Sebenarnya tujuan ebu ke kuantan tu bukan saja nak bercuti bersama keluarga tapi lebih kepada permintaan anak bujang ebu tu sapa g kalu bukan si abang Haikal.

Dari awal mggu lagi dia duk bodek abahnyer ajak ke kuantan sbb nak tgk bola secara live pada hujung mggu tu PAHANG VS JOHOR dah rezeki dia dpt tgk bola dan rezeki ebu dpt g jln2 kat kuantan huhuhu...


tukang pegang tiket je...
 Ebu ngan adik x g pon mlm tu, cuma abah ngan abang haikal je yg pegi kita org duk dlm bilik tgk maha raja lawak mega akhir hhuhuh..

Tima kasih pada pakteh (adik belah abah) tolong carikan tiket utk dia org ikutkan tiket dh abis tapi mungkin rezeki dia org kot..alhamdullilah akhirnya dpt.
 



kla  kita sembang di blog seterusnye..boboiiii...



Jumaat, 7 Februari 2014

BERHUJUNG MINGGU DI KUANTAN

Assalammualaikum...

Hai..Hai..Hai..

Alhamdullilah insyallah ari nie ebu sekeluarga akan bertolak ke kuantan untuk bercuti di sana.

Alhamdullilah juga Allah mempermudahkan urusan ebu sekeluarga.

Doakan perjalan ebu sekeluarga selamat pergi dan balik...


kla kita sembang di blog seterusnyer..boboiiiii.

Khamis, 6 Februari 2014

FIRST GIVEAWAY BY IZNI SOFIA

FIRST GIVEAWAY by IZNI SOFIA

                                                  Assalamualaikum !






Hy, uolls. Aku nak lancarkan giveaway ni. Sebenarnya, aku tak terfikir pun nak buat giveaway. Ianya berlaku secara tiba tiba tanpa diduga. ecehhh. Hadiahnya agak mahal. Jadi, penyertaan mestilah nak lebih 100 orang dan tempoh contest ni selama dua bulan. Kalau kurang, aku akan batalkan sebab tak berbaloilah nak bagi hadiah 'tu' kalau penyertaan sikit. Semoga giveaway ni akan mendapat sambutan yang hangat. xoxo
Syarat-syarat penyertaan :-
  •  Mempunyai blog *wajib
  • Follow this blog *wajib
  • Follow twitter INI dan INI *wajib untuk sesiapa yang ada twitter
  • Like page INI *wajib
  • Klik iklan Nuffnang di sidebar blog saya *tunggu sampai loading habis (wajib)
  • Kalau nak add facebook pun boleh DISINI *sunat tk add pun tkpe
  • Buat satu entry tentang giveaway ini.
Senarai hadiah:

# Samsung S4 *boleh pilih warna -1pemenang
# Jam Touch Screen *boleh pilih warna -2pemenang
# Beg galas *boleh pilih idol -1pemenang


Tarikh tamat- 30 Mac 2014


*Pemenang akan dipilih secara Random.
 
Good luck !
-xoxo-

Selasa, 4 Februari 2014

X MENANG SATU PON

Assalammualaikum..

Hai..Hai..Hai..

Alhamdullilah dah masuk bln febuari dh skrg nie kan, sekejap je sok2 sedar dh abis tahun. 

Perasan x skrg nie ebu duk asyik post pasal GA je kan ader la 5 kali ebu mencuba nasib tapi satu pon belum ader rezeki ebu, xpe la mungkin lain kali kot @pon ebu yg salah buat ke entahla sbb ebu nie bru first time cuba masuk GA nie x tau pe2 pon cuma baca syarat2 je pastu like ke paste ke semua ebu buat pastu tindakan yg selebihnyer x tau dh cam ner, tapi xpe la dh adat pertandingankan ader yg menang ader yg kalah..

kla kita sembang di blog seterusnya...boboiiii.

Isnin, 3 Februari 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014



Assalammualaikum..
 
Hai..Hai..Hai..
 
Ari nie ebu mencuba nasib lagi utk GA nie kalu ader rezeki ader la ekk..
 
 

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014 KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)

P/s : Terima Kasih sebab sudi join IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 (
",)

Ahad, 2 Februari 2014

SEGMEN "SAYA NAK TUDUNG BAWAL ROSES"

Assalammualaikum...

Hai...Hai...Hai..

Ari nie ebu nak cuba GA bru pulak kot2 la ader rezeki kan insyallah kredit kat blog Nabila Biela.. :)


Assalamualaikum!



Bismillahirahmanirahim, dah lama jugak aku tak buat segmen....alhamdullilah pada malam ni aku ingin mengadakan segmen yang simple tapi hadiahnya sangat exclusive iaitu sebanyak 10 helai tudung bawal roses dan 5 helai tudung bawal plain. Segmen ni hanya berlangsung selama 3 hari sahaja tau, insyaAllah Isnin ni jugak akan diumumkan pemenang... sebelum kita tengok hadiahnya, meh tengok syarat-syaratnya dulu ye.




SYARAT-SYARAT




1) Follow BLOG Nabila Biela dan Cik Lyeen

2) Like pages di bawah:






3) SHARE di FB mana-mana gambar dalam album tudung bawal di SINI *pastikan public*

4) Letak link BLOG ini dalam BLOGlist korang *supaya alert bila umum pemenang nanti*

5) Segmen ni berlangsung pada hari ini 31/1(Jumaat) hingga 2/2 (Ahad) dan pada hari Isnin ni akan diumumkan pemenang!!

6) Buat satu ENTRY bertajuk Segmen "Saya Nak Tudung Bawal Rose" dan copy paste code di bawah







7) Tinggalkan link ENTRY segmen korang sahaja di kotak komen ENTRY ini.






HADIAH

1) 5 Top reffral : Akan mendapat sehelai tudung bawal roses Airis dan sehelai tudung bawal plain

2) 5 Random: Akan mendapat sehelai tudung bawal roses Creamy






GAMBAR HADIAH: 

 a) Tudung bawal roses Airis boleh pilih warna dalam album kat SINI

 b) Tudung bawal roses Creamy boleh pilih warna dalam album kat SINI

  #Warna tudung boleh pilih ye ^_^




SENARAI PESERTA




p/s: seperti yang aku cakap tadi, segmen ni berlangsung selama 3 hari sahaja...dan pada hari Isnin ni akan diumumkan pemenang..so, apa tunggu lagi...jomlah join!!

Jumaat, 31 Januari 2014

GIVEAWAY CNY BY DEDEQ

Assalammualaikum..

Hai...Hai...Hai..

Ari nie ebu yg cuba GA yg ketiga kut2 la ader rezeki kan insyallah.. 

Jom JOIN...senang je...



Syarat-syarat

1. Buat ENTRY bertajuk "GIVEAWAY CNY by DEDEQ" 




2. Copy BANNER dan backlink kan ke Entry ni (Link Entry)

3. Like PAGE kat bawah (akan di cek)




4. Add FB kat bawah (senang untuk tuntut hadiah)


dan


5. Submit LINK entry kat KOTAK KOMEN di bawah

Hadiah

1. Baju / Dress untuk top komenter x 1
2. Shawl x 1
3. Keychain x 10
4. Tudung bawal x 2
5. Topup x 3 (Digi , Maxis , Celcom)

SENANG , MUDAH , CEPAT dan SIMPLE kan syarat ? Jom pakat join ^_^

START 9.30pm (27.1.2014) - TAMAT 9.30pm (3.2.2014)
- Jika penyertaan Lebih pada 100 orang , hadiah akan ditambah -



Rabu, 29 Januari 2014

DAPAT HADIAH

Assalammualaikum..

Hai..Hai..Hai..

Syukur alhamdullilah mlm tadi ader rezeki ebu anak beranak, x sangka pulak boleh dpt yelah kan dh namanyer rezeki x de sapa yg dpt menghalangnya hmmm.

Sebenarnya slm ebu ader mesyuarat KRT ( kawasan rukun tertangga ) kat tempat ebu duduk nie, alahh biasalah 2 thn sekali mesti ader punyer la, lagi pon nie merupakan kali pertama ebu pegi selalunyer abah yg pegi tapi x taula smlm tergerak atie ebu nie nak pegi (agaknyer sbb nak dpt hadiah tu kot heheheh).

Berbalik pada mesyuarat tu, biasalah kan kalu dh namanyer mesyuarat mmg boringgg, dh la suasana yg sejuk (kalu ader bantal ngan selimut komfom ebu dh tido ) mc pon x sporting langsung xde buat lawak2 tu yg menambahkan kebosanan nasib baik la ebu dpt cabutan bertuah tu kiranyer berbaloi jugak la dtg kan hehehe...

nie la hadiahnyer cabutan yg ke3

kla kita sembang di blog seterusnyer boboiiii...

Selasa, 28 Januari 2014

DUGAAN DI AWAL TAHUN 2014

Assalammualaikum..

Hai..Hai..Hai..

Ari nie atie ebu sedih sgt2, kembar ebu diadmitkan di wad hkl smlm 
sbb masalah pernafasan.

Pagi nie ebu dpt sms dr dia doktor bgtau dia mungkin ader masalah jantung berlubang Ya Allah besar sungguh dugaan nie Ya Allah, ebu xdpt bayangkan cam ner la dia hadapi sorg2 keluarga ebu blm dimaklumkan ebu nak tggu btul2 komfom bru ebu bgtau mak ngan abah 

Tapi masalah skrg nie mak masih x sihat lagi, ebu takut kalu ebu bgtau nti keadaan mak makin bertambah teruk, sedangkan sekarang nie pon mak belum pulih la. Ya Allah kau permudahkan la urusan kembarku ..


kla kita sembang di blog seterusnyer boboiii..

GIVEAWAY BIRTHDAY AZHAFIZAH

Assalammualaikum..

Hai..Hai..Hai...

Ari nie ebu mencuba nasib pulak utk GA yg kedua kalu ade rezeki ader la kan..insyallah.


Giveaway Birthday Azhafizah

*sticky post sehingga 7 February 2014. Untuk entry yang terbaru please scroll down.
Sempena birthday Fiza bulan depan Fiza nak buat satu giveaway untuk menghargai pembaca blog ni.Agak lama tak buat giveaway kan.So sempena tahun baru ni Fiza nak buat giveaway yang simple je ni.Yang pastinya setiap yang join akan dapat.So takdelah rugi join pun still dapat sesuatu dari Fiza kan.
Memandangkan Blog Fiza ni di kenali dengan hasil kerja Fiza so hadiahnya berkaitan dengan hasil seni lah.Memudahkan kerja Fiza tanpa pengeposan dan tiada masalah akan timbul sebab hanya berurusan online sahaja.Salah satu cara untuk menghargai semua yang sudi singgah dan memberi support selama ni.Terima kasih dan hopefully sudi memeriahkan giveaway kali ini.
 
 
Syarat²
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini
4. Like fanpange
5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut di ruangan kotak komen entry ini

Nama : untuk di tulis di calendar
URL Blog : untuk di tulis di calendar
URL entry giveaway :
email :
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.


Untuk giveaway kali ni Fiza buat simple dan santai je.Terima kasih untuk yang join ^__^.Sementara tunggu giveaway tamat apakata berblogwalking dulu ke blog semua perserta.

Pada yang nak FREE design full blog/header/watermark dan vector potrait boleh join "Giveaway Birthday Azhafizah"
Nak tempah custom made sticker car murah "Click sini"

Isnin, 27 Januari 2014

BERHUJUNG MINGGU DI DE RHU BEACH RESORT KUANTAN, PAHANG

Assalammualaikum..

Hai...Hai..Hai..

2 ari ebu x updated blog kan..xpe la ader ke org nak baca, ebu x harapkan org baca diary ebu nie yg penting nanti anak2 ebu yg akan baca satu ari nti...insyallah ( walaupon sedih xde org nak baca )

berbalik pd hujung minggu lepas ebu sefamily bercuti di kuantan alahhh dekat je la dr tempat ebu duk nie..dlm 1 1/2 jam sampai la insyallah kalu xde aral melintang. Tapi sayang ebu x sempat nak ambik gmbr sbb kamera dan talipon tertinggal dlm bilik lupa nak capai masa turun g break fast pagi tu ..tapi xpe la skurang2 nyer anak2 ebu gembira . 

Kat bawah nie ebu cuma mintak tlg en.google carikan tempat yg ebu pegi tu sekali ngan dia punyer sejarah2 tempat berkenaan. haaa sapa2 rasa nak g boleh g mmg sesuai kalu bawak nak2 kecil g kat ctu tempat dia mmg seronok, puas atie la mkn pon sedoppp, kolam dia mmg superbb... ehh ebu nie dah cam promoter lak kan haa nti sapa2 nak g contact je number tu ekk..


  haaa korang tgk la sendiri kat link yg ebu bagi nie..

http://www.v32013.derhu.com.my



kla kita sembang di blog yg seterusnyer boboiiii..

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Assalammualaikum..

Hai..Hai...Hai..

first time ebu nak cuba nasib dalam GA blog nie mudah2 ader la rezeki ebu kan insyallah..kredit to syuhada1981.com

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com



Salam sejahtera..

Sempena dengan tahun baru 2014 ini, dengan rasminya hari ini saya ingin melancarkan giveaway yang pertama iaitu Handphone Giveaway by Syuhada1981.com  yang akan berlangsung selama sebulan iaitu dari 1hb Januari - 31hb Januari 2014.


Senarai Hadiah

Top Referral

Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang


Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang
Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join.

Salam sayang.